Loading...
Uitleg Adfiz 2018-05-22T14:56:54+00:00

Uitleg over Adfiz

Voor assurantieadvies kunt u in Nederland op veel plaatsen terecht.
Maar hoe weet u nu dat u een goed advies krijgt? 

Wij zijn lid van de Adfiz. Wat betekent dat voor u?
De eisen die aan de leden worden gesteld zijn hoog en betreffen vakbekwaamheid, professionaliteit, integriteit, en onafhankelijkheid van verzekeraars. Als Adviz assurantiekantoor komen wij op voor uw belangen en we nemen u veel romslomp uit handen. En: u kunt altijd rekenen op deskundig objectief advies.

Een Adfiz assurantiekantoor kan meer doen en dat willen we laten weten. 
Lang niet iedereen weet hoe breed onze dienstverlening is. Die strekt zich uit van de eenvoudigste fietsverzekering of particuliere reisverzekering tot complexe bedrijfsverzekeringen. Daarbij opereren we onafhankelijk van banken en verzekeringsmaatschappijen en we beschikken over de kennis om de vele aanbiedingen en constructies tot in detail met elkaar te vergelijken – in uw belang!
Zowel particulieren als bedrijven wenden zich tot ons kantoor voor advies en bemiddeling. In de complexe wereld van verzekeringen zijn gedegen advies en deskundige begeleiding van het grootste belang. Zeker nu ingrijpende veranderingen op het gebied van de wetgeving plaatsvinden. 

Ook eenvoudige verzekeringen. 
Een reisverzekering, een rechtsbijstandverzekering en bijvoorbeeld een autoverzekering: het lijkt allemaal simpel, maar de keus is groot en de verschillen in voorwaarden en premies zijn enorm. Vraag dus gerust advies.

Snelle en goede schadebehandeling. 
En als er dan iets gebeurt…komen wij op voor uw belangen. Wij voeren de discussie met de verzekeringsmaatschappij en zijn daarbij een gesprekspartner die evenveel deskundigheid in huis heeft. Dat leidt in de praktijk tot een snellere afwikkeling van schades, waarbij u ook werkelijk datgene krijgt waar u volgens de polisvoorwaarden recht op hebt.

Het voordeel van een totaalpakket. 
Niet vaak genoeg kunnen wij wijzen op de voordelen van het onderbrengen van al uw verzekeringen bij ons. De ene verzekering heeft namelijk vaak te maken met de andere. Met een totaaloverzicht van uw polissen en kennis van uw omstandigheden, kunnen wij optreden als uw persoonlijke belangenbehartiger. En overlapping of ‘gaten’ in de dekking voorkomen.